Cees woonblog

Woonblog van Cees

Bouw-handel heeft mij enorm goed geholpen

logo-bouw-handel

De afgelopen tijd heb ik veel vragen gekregen voor een lichtkoepel. De lichtkoepel brengt namelijk licht in het huis en hier is veel vraag naar. Zelf weet ik niet waar ik terecht moet hiervoor. Van collega’s kreeg ik Bouw-handel aangeraden. Bouw-handel is een bedrijf die lichtkoepels verkoopt en dit is precies wat ik zoek. Daarom leek het mij verstandig om dit bedrijf eens op te zoeken op het internet.

Zoekenopstand7

Al gauw kreeg ik de website te zien in de zoekresultaten. De website is dan ook relatief makkelijk te vinden en komt hoog in de zoekresultaten. Daarnaast is de website zeer gebruiksvriendelijk en is alles makkelijk te vinden. Het product wordt simpel en duidelijk weergeven. Dit maakt natuurlijk een goede indruk op mij en heb ik besloten om dit product voor te leggen aan de klant. De klant is zeer enthousiast en wilde dat ik hiermee doorging. Dit heb ik dan ook direct gedaan en ik ging ik aan de slag met de bestellingen.

Bouw-handelopstand3

De producten die nodig waren voor de verkoop heb ik geselecteerd. Toch had ik nog een paar vragen over de producten zelf en heb ik besloten om contact op te nemen met een van de medewerkers van het bedrijf. Het bedrijf heeft mijn vragen zorgvuldig beantwoord en het werd allemaal al gauw duidelijk voor mij. Dit is veruit het beste bedrijf dat er is en zij verkopen de beste producten die er zijn. Daarom raad ik dit bedrijf aan bij vrienden en familie.