Cees woonblog

Woonblog van Cees

Beige: Een sfeervolle binnen dorpel van composiet.

Bij NATUURSTEENvakman.nl vindt u een unieke collectie marmer composiet dorpels met een grote keuze op het gebied van kleur(tint), zodat u altijd een passende composiet dorpel vindt. Iin een serie blogartikelen vertellen wij u graag wat meer over specifieke kleurtinten, ditmaal gaan we dieper in op de beige variant:

 

Dorpel Marmer Composiet Beige 11,4×2 cm met facet.

Een prachtige binnendorpel genoemd in de kleur Beige; Een mooie en warme beige tint en fijnkorrelige marmercomposiet. Beige is een toegankelijke kleurtint met een zachte uitstraling. Een bijzondere kleurtint die in veel interieurstijlen prachtig tot haar recht zal komen. Beige is een populaire marmercomposiet kleur die, in vergelijking met Bianco, wat zachter en klassieker oogt. Een prachtige dorpel die aan de lange zijden (langskanten) voorzien is van een facet. Zeker in vergelijking met de veel gebruikte antraciet / zwarte binnendorpels kunt u met een lichte beige tint echt een statement maken binnen uw totale interieurplaatje.

NATUURSTEENvakman

Al onze composiet dorpels voor binnen zijn online verkrijgbaar in de volgende afmetingen; 5×2 cm, 8×2 cm, 11,4×2 cm en 15×2 cm. Daarnaast zijn de bovenstaande dorpel afmetingen verkrijgbaar in diverse kleurtinten; Polare, Bianco C, Bianco, Beige, Toscana, Titano, Grigio, Marrone en Hardsteen (look) en kunnen deze allemaal tot max. 240 cm lang op maat besteld worden. Composiet binnendeur dorpels online; NATUURSTEENvakman.nl.

 

Meer informatie over marmer composiet:

Marmer composiet is een mix van kunstmatige hars, kleurstoffen (pigmenten) en fijn gemalen marmer. De verhouding van marmer binnen het marmer composiet is ongeveer 95%. Het eindresultaat is een topkwaliteit eindproduct met een mooie gelijke kleur(tint) en structuur. Marmercomposiet is tegenwoordig erg populair voor het vervaardigen van binnen vensterbanken en dorpels. Naast een optimale prijs-kwaliteit verhouding en een luxe uitstraling biedt een vensterbank van marmer composiet een ongekende keuze op het gebied van kleur.