Cees woonblog

Woonblog van Cees

De voordelen van gehard gelaagd glas

Dubbel glas

Wat is gehard gelaagd glas eigenlijk precies en waar is dit voor geschikt? Gehard gelaagd glas is glas uit een combinatie van gehard glas en gelaagd glas. Dit wil zeggen dat het nog meer veiligheid biedt en het glas goed bij elkaar houdt. Er zit namelijk een laag glasfolie in van het gelaagde glas waardoor het glas goed bij elkaar wordt gehouden. Ideaal dus als u op zoek bent naar extra dik glas. Door deze extra dikte bent u er in ieder geval zeker dat niemand door het glas heen kan vallen. Erg veilig dus om gehard gelaagd glas aan te schaffen.

Gehard gelaagd glas is veilig

Maar waarom zou u daarnaast voor dit glassoort kiezen? Het is dus zoals hierboven al benoemd extra dik glas en daardoor zeer veilig. Dit komt door de verschillende soorten glas dat met elkaar is gecombineerd tot één dik soort glas. Het breekt dus niet zomaar en is daardoor ook niet gevaarlijk. Er hoeft dus ook geen sprake te zijn van het oplopen van ernstig letsel, want dat kan niet door dit glas. Dit komt door de extra glasfolie laag. Het geharde gelaagde glas vindt u in het assortiment van Glasgigant, waar u dit glas geheel op maat kunt bestellen.

De verschillende soorten glas

Bij Glasgigantzijn verschillende soorten glas te verkrijgen. Niet alleen het geharde gelaagde glas vindt u hier in het assortiment maar ook deze twee soorten glas kunt u los bestellen. Kies dus voor gehard glas of gelaagd glas als u daar uw voorkeur voor heeft. U hoeft alleen maar de juiste afmetingen in te voeren, want daarna zullen zij het voor u op maat maken. Het betalen is in ieder geval helemaal veilig. Liever achteraf betalen? Dat kan ook . Het glas wordt in ieder geval snel bezorgd, namelijk al vanaf 3 werkdagen.

Vragen? Stel ze aan de specialisten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van gehard gelaagd glas? De klantenservice is altijd bereid om uw vragen te beantwoorden en zullen u van alles vertellen.