Cees woonblog

Woonblog van Cees

Een kamersteiger kan niet ontbreken

kamersteiger

Een kamersteiger kan niet ontbreken bij een klus in huis. Daar ben ik inmiddels wel achter gekomen. Toen wij aan onze woonkamer waren begonnen.  kamersteigerHet was de bedoeling om het plafond te verven en de muren te behangen. Ik had hiervoor een ladder gehuurd. Al snel kwam ik erachter dat dit niet echt een veilige manier was om aan de klus te beginnen. Elke keer moest ik de ladder goed zetten om verder met mijn klus te kunnen gaan. Toen ik op een gegeven moment bijna met ladder e al omviel, was de maat vol. Hier moest een andere oplossing voor komen, in ieder geval geen ladder.

Door de kamersteiger was de klus zo geklaard

kamersteigerOmdat ik het plafond zo snel mogelijk wilde witten, maar deze klus niet op een ladder wilde doen, ben ik naar VDSTEENXXL gegaan. Hier hebben zij mij enkele voorbeelden van een kamersteiger laten zien. Waarom ik hier niet eerder aan gedacht had, echt een geweldige tip. Wat makkelijk is aan de deze steiger is dat deze een scharnierend vouwframe heeft. Hierdoor kan je deze snel en makkelijk inklappen en opruimen. Maar voor mij was het helemaal geweldig, want nu kon ik een groter stuk witten, zonder eerst de ladder te hoeven te verplaatsen. Bovendien sta je op een steiger een stuk steviger. Tegenwoordig is geen klus teveel voor mij. De ladder laat ik in de garage staan, die heb ik niet meer nodig. Alles doe ik tegenwoordig op de steiger, zelfs de ramen lappen aan de buitenkant.

Ben jij ook op zoek om alle klussen en andere werkzaamheden op zo een veilige manier uit te voeren, kijk dan eens op de site van VDSTEENXXL. Natuurlijk kan je ook naar de winkel in Valkenswaard gaan. Je zult je verbazen over het enorme assortiment wat hier te vinden is.