Cees woonblog

Woonblog van Cees

Kasten bij huisjeshop

Wil je jouw ruimte essentieel benutten? En heb je veel spullen om op te bergen? Dan is een kast een ideale oplossingen. En bij huisjeshop bieden ze een ruim assortiment aan. Zo heb je de keuze uit buffetkasten, vitrinekasten, tv meubels, dressoirs, meidenkasten, spekkasten, opbergkasten, boekenkasten en ladekasten. Als je kiest voor een boekenkast is natuurlijk ideaal om al je boeken op te bergen, maar het geeft ook een gezellige uitstraling aan jouw interieur. Je kunt er namelijk ook je persoonlijke herinneren aan toevoegen, zoals foto’s en souvenirs. Ben je benieuwd welke kast het beste in jouw interieur past? Dat leggen wij je uit!

De ideale kast voor jouw interieur

Hoe kies je nou de geschikte kast uit voor jouw interieur? Dit hangt vooral af van de functionaliteit van het meubel en de ruimte in je huis. Als je een kast zoekt om je televisie op te zetten, dan is een tv meubel vanzelfsprekend. Maar voor een hoge kast heb je de keuze uit kasten met of zonder glas, lades of deuren, met of zonder deuren. Je leest het, genoeg mogelijkheden! Maar wat kies je? In een kleine ruimte wil je optisch meer ruimte creëren, waar een open boekenkast bij helpt. Omdat de meeste boekenkasten geen ombouw hebben, kun je er doorheen kijken. Dit geeft een ruimtelijk gevoel, waardoor de ruimte groter lijkt.

Heb je interesse?

De kasten van huisjeshop zijn uitsluitend online verkrijgbaar, daarom profiteer je altijd van de allerlaagste prijs! Bij vragen over meubels of over de bestelprocedure kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Zij zijn makkelijk en snel bereikbaar via de chat, waar je direct contact hebt met een medewerker. Maar je kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of een mailtje sturen. Heb je jouw favoriete meubel besteld? Dan wordt deze bij jouw thuis besteld! Handig toch?