Cees woonblog

Woonblog van Cees

Sterrenlucht

In de ochtend word ik wakker den doe ik mijn licht aan vanuit mijn bed. Dit doe ik met een afstandsbediening. Zo word ik makkelijker wakker. Net zoals ik eerder en makkelijker wakker wordt in de zomer dan in de winter. Vanwege het licht dat in de kamer begint te schijnen. Dus eigenlijk is het heel handig zo een afstandsbediening, kan ik mijn licht vanuit mijn bed aan klikken en word ik makkelijk en snel wakker. Op deze manier kom ik tenminste niet te laat op mijn werk.  

Scroller werkt

Door deze uitvinding kwam ik op een ander goed idee. Ik kwam, na een beetje scrollen op het internet, op Ledstrip-specialist.nl. Hier zag ik bepaalde led verlichting strips die je in een kamer kon plakken. Met kleurtjes maar ook met warm licht. Op de site vond ik nog meer ander soort lichten alleen dat was niet degene die mij leuk leek voor in de kamer. De site vond ik erg handig. Het is namelijk snel bezorgd, een bedenktijd en natuurlijk garantie. Daarnaast is er op het moment een hele fijne korting! Dit maakte het perfect om gelijk te bestellen.

Prachtige avond

Nadat het snel was bezorgd ben ik deze ledstrips gelijk gaan ophangen in mijn tuinhuisje. Ik vond het zo een leuke sfeer geven aan het tuinhuisje. Wanneer ik hier dan zit met een leuk fijn lichtje en een kopje thee. Het is dan niet pikkendonker en ben ik niet bang elke seconde dat ik een geluid hoor. Bijvoorbeeld van een inbreker of misschien wel een muis. Nu kan ik in alle rust genieten van een fijne avond. Een kopje thee, een warm denkentje de mooie sterren aan de hemel en heerlijk gezelschap van mijn liever vrienden en familie.

Interessant cadeau

Na deze aankoop ben ik ook door gaan kijken op deze fijne en georganiseerde site. Zo kwam ik op een wolkenplafond. Ik vond het een leuk cadeau voor een kleintje wanneer die wakker wordt en boven hem kijkt en de mooie wolken ziet. Ook kunnen er bomen en balderen gezien worden. Ligt eraan wat er leuker is op dat moment. Het was een mooie prijs, een leuk cadeau en natuurlijk van een leuke site. Nadat ik het cadeau had gegeven vonden ze het helemaal geweldig. Ze vonden het een heerlijk idee dat hun kindje wakker werd kijkend naar een mooie ochtend lucht. Na het cadeau zijn we nog een lekker wijntje gaan drinken en gaan kletsen over hoe alles op het moment gaat.