Cees woonblog

Woonblog van Cees

Tafels op maat maken

maatwerk-logo

pootjesTafels op maat maken kosten vaak veel tijd. We hadden snel een tafel op maat nodig en daarom zijn we opzoek gegaan naar een bedrijf die dit snel kon. Onze dochter begon bijna met school en had een bureau nodig voor huiswerk. Het oude bureau was iets te klein geworden en ze kreeg last van haar arm tijdens het zitten.

Opzoek naar een bedrijf

Via het internet kwamen we uit bij de website van Maatwerk Revalidatie Techniek. Dit bedrijf levert speciale meubels voor mensen met een beperking. Al deze meubels konden ook nog eens op maat gemaakt worden. Dit is natuurlijk ideaal maar we moesten er zeker van zijn dat het met de tijd zou uitkomen.

Ik heb zelf contact opgenomen met dit bedrijf om te kijken wat de mogelijk levertijd zou zijn. Als we snel zouden zijn met bestellen dan zou de tafel op tijd af zijn. We zijn een paar dagen later op uitnodiging van de persoon aan de telefoon langs geweest bij dit bedrijf. We wilden even kijken of dit was wat we zochten en wat er nog versteld moest worden aan de tafel.

verstelbare-tafelWe hebben ervoor gezorgd dat mijn dochter de tafel zelf uit mocht kiezen omdat ze er achter moet zitten. Samen met de medewerker hebben we de afspraak gemaakt dat er nog dingen versteld zouden moeten worden. We waren overtuigd van dit bedrijf omdat ze hier tafels op maat maken. We hebben de bestelling geplaatst en een datum afgesproken over waneer de tafel afgeleverd zou worden.

Mijn dochter heeft de tafel ontvangen voordat ze met school begon. Dit is precies wat we wilden en daarom zijn we tevreden!