Cees woonblog

Woonblog van Cees

Tip voor mooie landelijke keukens

Roukens en van gaalen keukens logo

Op zoek naar een keukenbedrijf die mooie landelijke keukens aanbiedt? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Roukens en van Gaalen. 

Een grote showroom en eigen adviseurs 

Toen ik samen met mijn grootvader op het internet op zoek ging naar een bedrijf die mooie landelijke keuken aanbiedt kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven die keukens aanbeden. Nadat we een aantal websites van verschillende keukenbedrijven met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Roukens en van Gaalen ons allemaal het meeste aan. De website bevat veel aantrekkelijke informatie en is erg overzichtelijk. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf eigen deskundige adviseurs hebben die je uitgebreid kunnen helpen met het maken van de juiste keuze. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten een bezoek aan de showroom te brengen. 

rsz_roukens__van_gaalen_showroom

Zeer tevreden met de nieuwe landelijke keuken 

IN de showroom werden we erg vriendelijk en uitgebreid geholpen met het maken van de juiste keuze door een van de adviseurs van het bedrijf.  Nadat mijn grootouders een aantal keukens hadden bekeken en met elkaar hadden vergeleken besloten zij over te gaan tot een aankoop. De keuken werd namelijk aangeboden voor een zeer aantrekkelijke prijs en ziet er erg mooi uit. De keuken van mijn grootouders is inmiddels geleverd en geplaatst en zijn er erg tevreden mee. Daarom raden we dit bedrijf ook aan iedereen aan die op zoek is naar een mooie nieuwe keuken.