Cees woonblog

Woonblog van Cees

Topcollectie tafelpoten & onderstellen bij EIKENvakman.nl.

Tafelpoten & onderstellen bestellen doet u eenvoudig en voordelig online bij EIKENvakman.nl! Met een ruime collectie poten voor de eettafel, salontafel / bijzettafel en statafel slaagt u bij ons altijd! Wij hebben een zorgvuldig geselecteerde collectie eiken tafelpoten en eiken salontafel poten, maar ook voor een eiken onderstel bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij heeft u uiteraard de keuze uit diverse modellen, afmetingen en ‘soorten eikenhout’ zoals foutvrij, rustiek en extra rustiek. Daarnaast bestelt u ook een prachtig stalen onderstel bij EIKENvakman.nl, evenals een ruime collectie stalen tafelpoten bij EIKENvakman.nl, ook voor de salontafel en de statafel. Wat uw wensen ook zijn, bij EIKENvakman.nl vindt u altijd de juiste poten / onderstel, van hoogwaardige kwaliteit, voor een scherpe prijs & snel in huis!

Een stalen onderstel, ideaal voor een ovaal / rond eiken blad!

De vraag naar ronde eiken bladen en vooral ook ovale eiken bladen neemt sterk toe en dit geldt natuurlijk ook voor mooi bijpassende onderstellen. In het geval van een rond / ovaal eiken blad wordt veelal gekozen voor een stalen onderstel die in het midden van het blad gepositioneerd wordt. Bij EIKENvakman.nl vindt u een gerichte collectie onderstellen speciaal geschikt voor een rond en/of ovaal eikenblad, maar natuurlijk zijn deze ook te gebruiken bij een ‘recht’ blad. Wat dacht u van de stoere matrix 3d poot in combinatie met een ovaal blad, of de stoere dubbele kruispoot voor een rond blad? Wat uw wensen ook zijn, bij EIKENvakman.nl vindt u een gerichte collectie topkwaliteit onderstellen van staal voor de beste (online) prijs!

Neem gerust een kijkje op onze website, hier vindt u een ruime collectie tafelpoten & onderstellen, zowel van staal als van eikenhout. Voor ieder wat wils!