Cees woonblog

Woonblog van Cees

Van Deenen, zeer goede stoelenmatters

stoelenmatters

Ben je op zoek naar stoelenmatters, dan moet je beslist eens naar Van Deenen gaan. Hier hebben zij heel veel ervaring in het opknappen van oude stoelen of andere voorwerpen. Zo heb ik al jaren een mooie stoel in de hoek van mijn woonkamer staan. Eigenlijk staat deze maar te staan, maar heeft wel een emotionele waarde voor mij. Deze heeft namelijk altijd bij mijn oma in huis gestaan en als klein kind ging ik hier graag op zitten. Helaas is oma er niet meer, maar wel haar stoeltje. Omdat het rotan van deze stoel niet meer mooi was, ben ik op zoek gegaan naar iemand die hier verstand van heeft.  stoelenmatters

Afspraak met de stoelenmatters gemaakt

Via het internet heb ik stoelenmatters ingetypt en meteen kreeg ik de naam van Van Deenen naar voren. Een vriendelijke medewerker nam de telefoon op en niet veel later had ik een afspraak gemaakt om oma’s stoel te laten maken, Wat ik helemaal geweldig vind is dat ze de stoel thuis komen bekijken en zodra het nog mogelijk is om deze te maken, meteen meenemen. Scheelt mij weer een aanhangwagen huren, want dit stoeltje past echt niet in mijn autootje.

Inmiddels staat oma’s haar stoeltje weer in onze woonkamer, voorzien van een nieuwe rotan zitting. Bijzonder mooi gemaakt en het zit voortreffelijk.