Cees woonblog

Woonblog van Cees

Verkrijg de beste bad ervaring

Bij het nemen van een bad, wil je helemaal zen zijn en ontspannen. Hiervoor heb je niet enkel warm water nodig, maar vooral comfort en gezelligheid. Om dit te verkrijgen kan je enkele gezellige kaarsjes en andere gezelligheden naast je bad plaatsen, maar het allerbelangrijkste om mee te beginnen is je bad zelf. Indien je namelijk te groot bent voor je bad of je badkamer is al sterk verouderd, kan het gezelligheids gevoel niet makkelijk verkregen worden. Indien je dus een grote bad lover bent, is het geen slecht idee om je badkamer te renoveren tot de badkamer van je dromen. Op https://www.mastello.nl kan je al wat ervaring opdoen, maar hieronder vertellen we je al wat meer over hoe dit te verkrijgen.

Het beste bad

Allereerst is het belangrijk je bad en stijl te kiezen. Kies ten eerste een bad dat groot genoeg is om jezelf helemaal in te dompelen. Er zijn namelijk veel groottes maar de meeste baden zijn vrij klein. Dit is dus de allereerste belangrijke beslissing. Daarnaast is de stijl van je bad belangrijk. Er zijn vrijstaande baden op pootjes of die meteen op je vloer rusten. Daarnaast heb je ook ingebouwde baden in je muur waarop je al je badartikelen kan plaatsen. Deze laatste zijn wat meer geblokt en hebben een eerder oude look. De vrijstaande baden zijn dan weer eerder luxueuzer.

Kies je badkraan

Eens je je bad gekozen hebt, is het tijd om je badkraan te kiezen. Kranen zijn steeds belangrijker geworden in de design en interieur sfeer waardoor er steeds meer mogelijkheden zijn qua stijl. Zo is de zwarte badkraan het laatste nieuwe in de badkamertrends. Deze is opgekomen door de industriële stijl die momenteel in veel woningen wordt geïntegreerd en zo ook is doorgeschoven naar de badkamer. Ook de gouden finish is nieuw en perfect wanneer je je badkamer net dat tikkeltje extra wilt geven. Afhankelijk van je eigen stijl en preferenties, kies je de beste combinatie van bad en badkraan voor ultieme ontspanning.