Cees woonblog

Woonblog van Cees

Nederland kleurt oranje tijdens het WK

Nederland heeft ontzettend veel succesvolle sporters die goed presteren op bijvoorbeeld de olympische spelen, zowel de zomer als de wintereditie, maar Nederland heeft ook best wel wat in huis als het gaat over het talent dat er is in voetbal. Zowel de mannen weten wel hoe ze een balletje moeten trappen, maar de dames blijven daar niet langer in achter. De dames worden steeds bekender en krijgen daarmee ook steeds meer de aandacht die zij verdienen. Wanneer er een wk is, dan is er tussen Nederlanders toch een stukje extra saamhorigheid en dat is precies wat we nodig hebben. Daarnaast is een mooie vlag van vlaggenmasten.nl sfeer voor in de straat. 

Oranje straten

Want die sfeer in de straat is voor veel buurten en voetballiefhebbers een leuke hobby en het brengt veel gezelligheid, sommige buurten zetten grote tenten neer, waar zij samen naar de wedstrijden kunnen kijken onder het genot van een oer hollandse bitterbal en vieren samen feest wanneer er gescoord wordt. De straat kleurt dan massaal oranje en dat komt natuurlijk door de versieren, de oranje leeuwen vlag, wordt gehesen in de vlaggenmast en de oranje slingers worden massaal uit de kast gehaald om de hele straat een te maken. 

Oranje boven, onder en aan

Veel mensen trekken natuurlijk oranje kledingstukken aan en maken veel in het oranje thema. Er zijn bijvoorbeeld speciale vlaggen te koop die je uit kunt hangen om het Nederlands elftal nog even iets meer aan te moedigen. De saamhorigheid die hierbij komt kijken is daarbij, vooral in deze tijd, ontzettend belangrijk en die maak je samen. Zo kun je er al een gezellige avond van maken wanneer je samen de straat aan het versieren bent en als kers op de taart de laatste vlaggen hoog in de mast hijst en de straat klaar is voor het voetbalfestijn waar al zo lang naar uitgekeken wordt.