Cees woonblog

Woonblog van Cees

Paalhouderschroeven voor gemak in tuinpalen bevestigen

Paalhouderschroeven

Paalhouderschroeven zijn bedoeld om tuinpalen snel en stevig te bevestigen in een paalhouder of paalpunt. Ze hebben een ovalen kop en een TX-aandrijving. Paalhouderschroeven zijn van gehard staal en hebben een zilveren coating. Daarnaast hebben ze een zelfborende punt, waardoor bevestiging gemakkelijker wordt. Je kunt ze hiermee namelijk gebruiken zonder dat je eerst een gat hoeft te boren in je tuinpaal van hardhout of geïmpregneerd hout. Omdat er een verdikking onder de kop van de paalhouderschroeven zit, valt hij mooi in het midden van het gat van de paalhouder. Op deze pagina vind je paalhouderschroeven van Dynaplus. 

Paalhouderschroeven

Dynaplus paalhouderschroeven

De paalhouderschroeven van Dynaplus zijn gemaakt voor gebruiksgemak in het schroeven. Ze zijn snel, simpel en veilig om mee te werken. Het voordeel van paalhouderschroeven is dat het bij een diamond point niet nodig is om voor te boren. Bovendien zijn ze dubbel zo sterk als RVS schroeven en goed bruikbaar voor hardhout. Ze hebben een hoge uittrekwaarde en zorgen voor een stevige verbinding door de verdikking onder de ovalen kop van de paalhouderschroef. 

Webshop en meer bevestigingsmaterialen

De paalhouderschroeven die je op deze website vindt zijn van Dynaplus en daarmee van hoge kwaliteit. Bevestigingsexpert heeft een ruimer assortiment aan bevestigingsmaterialen. Deze materialen die ze aanbieden zijn allemaal van merken die hoge kwaliteit bieden. Je kunt je bevestigingsmaterialen en gereedschappen bestellen op de webshop. Vaak wordt je bestelling binnen een dag opgestuurd, als de producten op voorraad zijn. Om dit zeker te weten, bekijk je op de dag van bestelling de productpagina.