Cees woonblog

Woonblog van Cees

Verschillende manieren om LED-verlichting in jouw decoratie te gebruiken

LED lampen zijn geweldige opties als het gaat om kostenvoordeel en duurzaamheid, en kunnen naast het verschaffen van een basisverlichting voor de ruimte, op verschillende manieren worden gebruikt om de ruimte te verfraaien.

De voordelen van LED-lampen zijn talrijk, ze zijn financieel haalbaarder, hebben een goede duurzaamheid, leveren energiebesparingen op en stralen minder UV-straling uit.

Zie hieronder enkele tips over hoe je LED-lampen kunt gebruiken bij de inrichting van jouw huis:

LED-bedverlichting

Met behulp van een LED-strip is het mogelijk om een schets te maken aan het hoofdeinde van jouw bed. Het geeft een zeer eigentijdse en moderne uitstraling aan de kamer, en vervult tevens de hoofdfunctie van verlichting.

In het gipsen plafond

Verlichting in de plafondpleister is steeds meer een trend in de decoratie van omgevingen, want naast het geven van een hoogtepunt, laat de plaats meer gezellig en intiem.

Je kunt deze verlichting implementeren met LED Inbouwspots om nog moderner te vertrekken en de verlichtingskleur te gebruiken die je verkiest.

Spiegels

Verlichting achter de spiegels is tegenwoordig een grote trend, voor het praktische nut en de uiteindelijke look.

Je kunt deze verlichting doen met LED Inbouwspots, een uitstekende optie voor wie een manier zoekt om de voorverlichting te doen, de kamer eleganter en verlicht te laten.

Personaliseer

Als je de omgeving nog meer jouw persoonlijkheid wilt geven, kan het gebruik van LED-strips om een zin, woord of tekening te vormen een uitstekende optie zijn.

Het is de ware betekenis van de droomkamer, en kan zelfs voordeliger zijn dan de structuur kant-en-klaar te kopen. Deze tip werkt ook heel goed in nachtclubs.

Keukenmeubels

De keuken is een van de plaatsen waar men niet op verlichting mag besparen, omdat er verschillende activiteiten worden verricht en sommige daarvan een zeker risico inhouden, zodat het belangrijk is altijd op te letten.

Hier kunnen verschillende soorten verlichting worden gebruikt, en een goede optie is het gebruik van LED Inbouwspots van INTOLED boven de aanrechten en kasten, aangezien deze zorgen voor een zachte en gelijkmatige verlichting van de omgeving.