Cees woonblog

Woonblog van Cees

Design meubelen kopen in Assen

meubels kopen

Het interieur van je eigen huis moet je een fijn gevoel geven. Toch heeft iedereen een andere smaak en houdt iedereen van een andere stijl. Om ervoor te zorgen dat een interieur aansluit bij jouw wensen, is het handig om interieuradvies te vragen. Dit kan door design meubelen kopen in Assen.

Advies op maat

Iedere ruimte is anders en iedereen wil een andere sfeer creëren in huis. Het is daarom belangrijk dat er wordt geluisterd naar de woonwensen van jou als klant. Door design meubelen kopen in Assen, kan er een 3D-interieuradvies worden gegeven. Hierbij worden ook design meubelen kopen in Assen in het ontwerp meegenomen. Vaak is er een bepaalde ontwerper of stylist die heel erg aansluit bij jouw droominterieur. Bepaalde design meubelen kopen in Assen, kunnen daardoor perfect aansluiten bij jouw stijl. Het is dan ook leuk om deze designmeubelen te combineren met andere meubelen en decoratie in jouw interieur. 

Design meubelen kopen in Assen combineren

Een interieuradvies kan worden gegeven bij het huidige interieur. Je wilt wat veranderen of aanpassen in een bestaande ruimte, maar je weet zelf niet goed hoe je dit wilt doen. Hierbij kan een interieuradvies met design meubelen kopen in Assen je helpen. Er wordt samen met jou gekeken naar jouw wensen. Vervolgens wordt er op basis van jouw wensen een passend interieuradvies ontworpen met design meubelen kopen in Assen. Toch nog niet helemaal tevreden? Dan kijken de adviseurs met je mee. Zij kunnen het ontwerp eventueel nog aanpassen, zodat het toch helemaal aansluit bij jouw wensen.

Inrichten met stijl

Daarnaast kan het zo zijn dat jij een nieuwe of lege ruimte in je huis in wilt richten in een stijl die bij jouw smaak past. Vaak vinden mensen het lastig om een hele lege en kale ruimte in te richten. Hierbij kan een interieuradvies van design meubelen kopen in Assen je helpen. Jij geeft aan wat je in de ruimte wil hebben en welke sfeer je wilt creëren in de ruimte. De adviseurs helpen je bij het ontwerpen van een interieuradvies wat aansluit bij jouw wensen. Ook hierbij geldt, niet helemaal tevreden, dan kijken de adviseurs opnieuw met je mee. 

Hoe werkt het?

Een interieuradvies wordt gedaan door een van de adviseurs. Zij kijken met je mee naar materialen, meubels en een eventuele indeling van de ruimte. Ook design meubelen kopen in Assen past hier dus bij. Daarnaast wordt er gekeken of de nieuwe meubels te combineren zijn met de oude meubels en zo ja hoe. Je vindt deze 4 meubels namelijk mooi, maar het hoeft niet altijd mooi bij elkaar te staan. Het is daarom belangrijk om een balans te krijgen in je interieur, door middel van interieuradvies.Het advies begint met een persoonlijk gesprek. Hierin worden de wensen voor de sfeer en stijl in kaart gebracht. Zo weet de adviseur precies wat jij mooi vindt en wat bij jou. Wanneer dit voor de adviseur helder is, gaat hij of zij aan de slag met het ontwerp. Vervolgens zal dit ontwerp met jou als klant besproken worden. Zijn er toch nog aanpassingen nodig? Geen probleem, de adviseurs van Wiechers wonen kijken net zo vaak met je mee tot het interieuradvies helemaal voldoet aan jouw wensen.