Cees woonblog

Woonblog van Cees

Een boeket rozen geven      

Wie wordt er nou niet blij van een boeket rozen? Rozen worden ook wel de koningin van de bloemen genoemd. De reden hiervan is de schoonheid van de bloem. De klassieke en prachtige uitstraling, zorgt ervoor dat de bloem in ieder interieur mooi staat. Een boeket rozen wordt vaak geassocieerd met een liefdes gebaar. Tegenwoordig hoeft dit niet meer zo te zijn. Rode rozen staan weliswaar voor passie en liefde, maar roze rozen of gele rozen hebben een vriendschappelijke betekenis. Een boeket rozen is dus niet alleen leuk om te geven aan een geliefde, maar ook aan een vriend(in), collega of familielid.

Gemengde en mono boeketten

Gemengde boeketten zijn boeketten met verschillende kleuren rozen. Tegenwoordig is een boeket met pastelkleuren erg hip. Denk aan de kleuren roze, wit en zalm. Dit is een combinatie van lichte pastelkleuren, wat erg mooi in ieder interieur staat. Een mono boeket is een boeket met rozen van een kleur. Een boeket rode rozen bijvoorbeeld. Elke kleur roos heeft een andere betekenis. Kijk daarom goed naar de betekenissen, voordat je een boeket koopt. Geel staat voor vriendschap, rood of liefde, wit voor respect en oranje voor kracht. Tegenwoordig heb je ook veel geverfde rozen, deze zijn ook steeds populairder. Denk aan bijvoorbeeld regenboog of zwarte rozen.

Rozenboeket met een cadeau

Een verassing is natuurlijk helemaal compleet als je ene boeket rozen gezamenlijk met een extraatje geeft. Denk aan chocolade, wijn, champagne of een knuffel. Krijgt een bekende een baby met het vrouwelijke geslacht? Koop dan bijvoorbeeld een boeket roze rozen met een knuffel ooievaar. Zo zijn er nog super veel andere combinaties te bedenken. Wees creatief en bestel een boeket rozen met een extraatje. Veel bloemisten bieden alleen bloemen aan, kijk daarom ook eens op een bloemenwebshop. Steeds meer rozenleveranciers bieden rozen rechtstreeks van de kweker online aan.