Cees woonblog

Woonblog van Cees

Het inrichten van jouw eigen plekje 

Interieur

Alles voor de eerste keer inrichten kan super spannend zijn. Gedachten als “heb ik wel genoeg budget”, “passen deze meubelen bij elkaar”, “Is dit wel de juiste kleur” zijn vragen en twijfels die bij iedereen opspelen zodra ze hun eerste huisje gaan inrichten. Des te leuker het eindresultaat straks na alle tijd, moeite en woonwinkelbezoekjes!

Persoonlijkheid toevoegen

Jouw huis wordt een thuis als je het eigen maakt. Mooie meubelen, de juiste kleuren en sfeervolle accessoires zorgen voor dit stukje persoonlijkheid in jouw woning. Ben je nog aan het begin van jouw zoektocht en weet je nog niet zo goed waar je moet beginnen? Neem in dat geval dan uitgebreid de tijd om inspiratie op te doen. Op Pinterest kun je terecht voor enorm veel wooninspiratie. Zo kun je goed uitzoeken welke woonstijl bij jou past, welke kleuren je mooi vindt en welke materialen jij straks graag terugziet in jouw interieur.  

Interieur

Shoppen tijdens Black Friday

Ben je aan het verbouwen, verhuizen en heb je nieuwe meubels of nieuwe woonaccessoires nodig voor jouw woning? Sla dan je slag tijdens Black Friday. Tijdens deze kortingdag profiteer je van de mooiste interieurdeals. Naast Black Friday meubels en woonaccessoires kun je ook huishoudelijke artikelen voor een spotprijsje binnenslepen. De moeite dus om pas of alvast jouw inboedel eind november in te kopen. Maak een lijstje met wat je allemaal nog moet hebben en spot op 25 november 2022 naar de goedkoopste producten. Helemaal leuk om aan het einde van jouw shopavontuur de balans op te maken en te zien hoeveel geld jij uiteindelijk bespaard hebt.