Cees woonblog

Woonblog van Cees

Leuke interieur cadeaus om te geven en te krijgen

Vind jij het altijd lastig om originele cadeaus te vinden voor familieleden en vrienden? Met een leuk interieur kun je niet de mist in gaan. Om jou een eindje op weg te helpen, hebben wij de beste interieur proof cadeaus op een rijtje gezet. Of het nu gaat om een cadeau voor je moeder, vriend(in) of andere dierbaren, hier ga jij punten mee scoren!

Persoonlijke poster

Wil je echt persoonlijke cadeaus die een interieur opfleuren? Kunst aan de muur is een gemakkelijke, effectieve manier om sfeer en persoonlijkheid aan een interieur toe te voegen. Tegenwoordig zijn er talloze opties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan een poster met een persoonlijke quote, een birth poster of gewoon een poster in een mooi kleurenpalet. Als je hier nog een gave lijst bij geeft, is het feest helemaal compleet. Deze bijvoorbeeld: https://www.fotolijsten.nl/fotolijsten/zilveren-fotolijst

Droogboeket

Van bloemen heb je helaas niet zo lang plezier. Een droogboeket daarentegen, geeft iemand jarenlang plezier en is in vele gave stijlen en kleuren verkrijgbaar. Je kunt natuurlijk ook zelf een leuk boeket samenstellen van verschillende droogbloemen en -takken. Een leuke vaas erbij en je hebt een origineel en persoonlijk cadeau. Klinkt goed, toch?

Koffietafelboeken 

Een koffietafelboek is een perfect decoratie item met inhoud. Het fijne aan dit cadeau is dat je het perfect kunt afstemmen op de interesses van de ontvanger. Mooie koffietafelboeken zijn er in veel verschillende thema’s zoals reizen, fotografie, mode en interieur. Boeken om bij weg te dromen, die je inspireren en ook nog eens prachtig staan in de kamer. Dat wil toch iedereen?

Kamerplant 

Groene vingers? Dan is een kamerplant een leuke optie. Een plant cadeau is het alternatief voor een boeket bloemen. Het voordeel van planten is dat ze langer meegaan. De urban jungle trend duurt voort en kamerplanten lijken steeds populairder. Ook hierin zijn er weer vele opties in formaat, kleur en stijl. Daarnaast kun je een plant cadeau perfect afstemmen op het interieur van de ontvanger, dit maakt een plant cadeau nog een stukje persoonlijker.

Interieur magazine 

Met een abonnement op je favorieten woontijdschrift kun je je elke maand weer verdiepen in de nieuwste woontrends. Daarnaast is het ook zo dat veel magazines cadeau abonnementen aanbieden en soms zelfs met een welkomstpresentje. Dit is leuk om te geven en stiekem nog leuker om te krijgen! Bovendien een origineel cadeau waarbij de ontvanger een periode lang elke keer opnieuw een nummer op de deurmat ontvangt.