Cees woonblog

Woonblog van Cees

Op maat gemaakte meubels van Wortman Meubels

Kast op maat gemaakt

Op maat gemaakte meubels, dat klinkt als ultieme luxe. Toch kiezen steeds meer mensen voor maatwerk meubels. Bijvoorbeeld een kastenwand helemaal op maat gemaakt voor een specifieke ruimte. Met standaard kasten krijg je nooit het effect wat je met maatwerk wel kunt bereiken. Maatwerk kan ruimte besparen en opbergmogelijkheden creëren die anders niet mogelijk zijn. Elke ruimte kan zo optimaal benut worden.

Op maat gemaakte meubels: van kasten tot tafels

Op maat gemaakte meubelsNaast kasten zijn er natuurlijk meer op maat gemaakte meubels mogelijk. Denk aan een bedombouw, een dressoir of een tafel. Bijvoorbeeld omdat de afmetingen die je nodig hebt net even anders zijn dan wat standaard in de winkels staat of omdat je een afwijkende vorm zoekt. Of misschien vind je in het reguliere aanbod gewoon niet wat je mooi vind. Heb je een bepaald plaatje in je hoofd maar kun je niks vinden dat hieraan voldoet. Ook dan biedt maatwerk een uitkomst.

Meubels naar jouw wensen

Wortman Meubelen is gespecialiseerd in op maat gemaakte meubels. Hiervoor hebben zij twee mogelijkheden. Ofwel de meubels worden in hun eigen meubelmakerij gemaakt of ze worden in het buitenland vervaardigd door bedrijven waarmee nauw wordt samengewerkt. Elke optie heeft zijn eigen voor- en nadelen. De meubelmaker kan je hierin adviseren. Ook wat betreft materialen en afwerking bepaal je zelf hoe je het hebben wilt.

Hoe komt maatwerk tot stand

Wortman MeubelenWanneer je op maat gemaakte meubels wenst dan kun je terecht bij Wortman Meubels. Allereerst bespreek je jouw wensen met de meubelmaker. Die zal tijdens het gesprek aantekeningen maken en al een voorlopige prijsopgave doen. Daarna wordt dit verder uitgewerkt tot een definitieve offerte. Als je akkoord bent, worden de schetsen gemaakt en krijgt jouw meubel vorm. Pas na jouw akkoord op de tekeningen wordt het meubel gemaakt. De levertijd is afhankelijk van jouw wensen en waar het gemaakt wordt. De meubelmaker kan je hierover informeren.