Cees woonblog

Woonblog van Cees

Tips & tricks voor een luxe zithoek van Nmoss 

De zon gaat weer volop schijnen, de temperatuur schiet omhoog. Zit jij ook graag in je tuin te genieten van de lange, zwoele zomeravonden? Of organiseer je graag BBQ’s voor al je vrienden in stijl? Met deze tips & tricks maak je jouw loungehoek nóg gezelliger en comfortabeler met een heerlijke luxe loungeset van Nmoss voor in de hoek of een vuurkorf die jullie warm houdt tot in de late uurtjes!

Een comfortabele loungeset van Nmoss

Zonder een comfortabel zitgedeelte wordt maximaal genieten erg lastig. Ga dus voor een luxe loungeset die het beste bij jouw situatie past. Heb je vaak vrienden over de vloer en wil je de ultieme gastvrouw/heer zijn? Zorg er dan voor dat je voldoende ruimte hebt zodat iedereen lekker kan zitten, of dat je extra zitplaatsen kan creëren met stoelen in dezelfde stijl als je bank. Daarnaast is het een goed idee om een bijpassende tafel te zoeken. Zorg dus dat de tafel genoeg ruimte heeft om je hapjes en drankjes op kwijt te kunnen. Ook luxe tuinbanken en stoelen zijn uiterst geschikt voor gezellige bijeenkomsten met je vrienden zodat jullie lekker lang kunnen tafelen op de warme zomeravonden. Zo zit je dicht bij elkaar en creëer je dat echte camping gevoel. Ben je liever op jezelf en geniet je het liefst met je benen languit een welverdiend glas wijn in de hand? Ga dan voor loungeset met grote kussens waar je heerlijk in kan wegzakken. 

Zorg voor schaduw

De afgelopen zomers hebben we te maken gehad met verschillende hittegolven. Zorg er dus voor dat er voldoende schaduwplekjes te vinden zijn in jouw tuin zodat je niet oververhit raakt deze zomer. Hang er wat lampjes in en je zit niet alleen overdag lekker beschut, maar het geeft ’s avonds een extra gezellig effect aan jouw tuin. Ga voor een grote parasol, een zonnedoek op maat of een authentieke pergola met natuurlijke begroeiing, afhankelijk van de grootte van jouw tuin en jouw eigen stijl en smaak.

Er warmpjes bijzitten tot in de kleine uurtjes

Natuurlijk koelt het ook af ’s avonds. Zorg er daarom voor dat je gasten en jijzelf lekker lang buiten kunnen zitten zonder je zorgen te maken over de kou. Een vuurkorf is hier het perfecte middel voor! Het knisperende vuur houdt jullie niet alleen warm, maar geeft ook een erg gezellige sfeer af. Je kan gaan voor een simpele vuurkorf die je zelf vult met hout, of een ingebouwde vuurtafel die je multifunctioneel kunt inzetten. Ga voor het design dat het beste bij jou past en geniet van de heerlijk lange zomeravonden! Daarnaast heeft Nmoss ook design terrasverwarmers die stijl geven aan jouw achtertuin. Deze eyecatchers geven nét dat beetje extra en geven je tuin dat echte Ibiza lounge gevoel.