Cees woonblog

Woonblog van Cees

Trap voor een beperkte ruimte

Ruimtebesparende trap

Een trap naar de zolder is in de meeste gevallen niet heel erg comfortabel, iedere keer als je naar boven moet ben je verplicht om de trap uit te klappen. Met een ruimtebesparende trap heb je een vaste trap, die smaller is dan een normale trap maar wel hetzelfde comfort heeft. De trap is speciaal gemaakt voor een kleine ruimte, past uitstekend bijvoorbeeld op de overloop bij een verdieping. Omdat de trap verstelbaar is in hoogte kun je deze aanpassen aan verschillende hoogtes, de treden die gemaakt kunnen zijn van hout en kunststof geven een veilig gevoel.

Ruimtebesparende trap

Voor ieder interieur een passende trap

Het maakt niet uit of je een modern of traditioneel interieur hebt, een ruimtebesparende trap heb je namelijk in verschillende uitvoeringen. Met eiken treden als je van hout houdt, of kunststof treden wanneer je een modern interieur hebt. De meeste trappen kunnen worden besteld in meerdere kleuren, wit, grijs of zwart zijn de meest voorkomende kleuren die beschikbaar zijn. Met de standaard kit kun je een trap monteren tot een bepaalde hoogte, heb je een langere trap nodig dan kun je dit met de extra kit bereiken. 

Ruimtebesparende trap

Design voor een betaalbare prijs

Een kleinere trap dan je gewend bent hoef niet te betekenen dat de modellen dan ook minder mooi zijn, een ruimtebesparende trap heb je namelijk ook in een design uitvoering. Strak, modern met schitterende materialen die zijn gebruikt om de trap compleet te maken. Heb je een balustrade nodig langs het trapgat dan kan dit ook verzorgt worden door prijzentrappen.nl. Standaard wordt er aan een zijde een leuning meegeleverd, wil je aan de andere kant ook een leuning dan kun je dit aangeven bij de bestelling die je plaatst. Een standaard pakket is voorzien van een trap met tien treden.