Cees woonblog

Woonblog van Cees

Gemakken van een tafelzeil

Door een speciale coating zijn de tafelzeilen die je hier kunt vinden waterafstotend en gemakkelijk schoon te maken door ze met een natte doek af te vegen. Een tafelzeil is daardoor ideaal voor buitengebruik, barbecues en kinderfeestjes. Het voorkomt krassen en kringen op je tafel en de vlekken van vloeistoffen, morsen en spetters trekken niet in het zeil zoals bij een textiel tafelkleed. Bovendien zijn de dikke tafelzeilen verkrijgbaar in verschillende kleuren en met variërende printjes. Zo kleed je jouw kerst, barbecue, feestje, tuin of interieur gemakkelijk leuk aan.

Kleuren en op maat

De effen tafelzeilen vind je in zwart, wit, fuchsia, taupe en meerdere varianten rood, blauw en groen. Alle effen kleuren kosten minder dan negen euro per meter bij een breedte van 140 centimeter. De prijzen voor tafelzeilen met print zijn ook op deze formaten gebaseerd. Je kunt namelijk je tafelzeil op maat laten maken, zodat deze perfect bij jouw tafel past – ook als je een ronde tafel hebt. Het is handig om hierbij rekening te houden met het feit dat een tafelzeil, net als een tafelkleed, iets over de randjes van je tafel moet kunnen hangen.

Andere varianten

Naast de effen kleuren, zijn er verschillende categorieën printjes voor tafelzeilen. Zo zijn er stippen en cirkels, ruiten en blokken, en bloemen en natuur. Maar ook dieren, hout en geometrisch zijn categorieën. Er is bovendien keuze uit meerdere tafelzeilen speciaal voor de kerst met een kerstthema. Dit zijn zeilen met een verzameling aan plaatjes die relateren aan kerst. Vergelijkbare collage-prints kun je vinden bij fotoprints.