Cees woonblog

Woonblog van Cees

Wat is een Cinewall en welke voordelen kent de Cinewall?

De interieurindustrie kent vrijwel elk kwartaal weer een nieuwe grote trend. Denk hierbij aan de hoekbank die een aantal jaar geleden erg populair was, het interieur vol met planten of het gebruik van veel pastelkleuren in de woning. Dit keer is er weer een nieuwe trend: namelijk de Cinewall. Wat deze Cinewall precies is en waarom het zo vernieuwend is, lees je hieronder.

De Cinewall

Misschien heb je er al van gehoord of misschien ook niet: de Cinewall. Deze grote wand is eigenlijk een opbergplaats en etalage voor al uw technologie, persoonlijke spullen en accessoires. De bedoeling van de Cinewall is dat de televisie erin verwerkt zit. Zo heb je geen lelijk en uitstekend ding op je muur, maar zit je televisie verwerkt in de wand. Ook zijn de luidsprekers en het televisiekastje verwerkt in een Cinewall. Tevens kun je ervoor kiezen om een open haard te verwerken in je Cinewall. Deze zal dan onder je televisiescherm geplaatst zitten. Maar naast dat een Cinewall voor een mooie strakke afwerking van je interieur zorgt, omdat er geen kabels en andere technologie zichtbaar is, heeft de Cinewall nog andere voordelen.

Je Cinewall personaliseren

Je kunt je Cinewall ontwerpen naar hoe jij het wilt. Kies je er bijvoorbeeld voor om grote planken aan de zijkant van je televisiescherm te laten plaatsen? Dan kun je hierop persoonlijke spullen en accessoires, zoals fotolijstjes, vazen of flessen wijn uitstallen. Wil je nu niet dat al je spullen zichtbaar zijn, omdat dit er rommelig uitziet? Dan kun je ervoor kiezen om kastjes met deuren of lades te laten installeren. Hier kun je spullen zoals, de afstandsbediening, opladers, boeken, gamecomputers of andere technologie stallen. Ook spullen die even snel opgeruimd moeten worden, kun je goed bewaren in deze afgeschermde opbergplaatsen. 

Een Cinewall is helemaal zelf te ontwerpen. Zo kun je de kleur van het hout, het metaal van eventuele handgrepen en de invulling van de ruimten zelf bepalen. Hou je bijvoorbeeld erg van lezen? Dan kun je een boekenplank toevoegen aan het ontwerp. Of luister je graag platen op de platenspeler? Kies er dan voor om hier ruimte voor te maken.