Cees woonblog

Woonblog van Cees

Seniorenhulp Nederland biedt verhuishulp aan senioren

Seniorenhulp

Toen mijn schoonvader naar een verzorgingstehuis verhuisde, hebben we hulp ingeroepen van Seniorenhulp Nederland. Deze organisatie helpt senioren met verhuizen. Omdat wij als familie te ver weg wonen en fysiek niet in staat waren om te helpen, was het heel fijn dat we deze hulp konden inroepen.

Seniorenhulp Nederland is gespecialiseerd in seniorenverhuizingen

SeniorenhulpSeniorenhulp Nederland biedt verschillende soorten hulp aan als het gaat om seniorenverhuizingen. Zo kun je kiezen voor het inpakken van de spullen, demontage van kasten en meubels en het veilig verhuizen van alle spullen. Zij kunnen eventueel ook hulp bieden bij het selecteren en markeren van de spullen die verhuisd worden.  Eenmaal ter plekke worden kasten gemonteerd, spullen uitgepakt en geplaatst. Schilderijtjes worden opgehangen en zelfs de plantjes krijgen een plekje. Gordijnen en luxaflex worden opgehangen en de nieuwe woning wordt ingericht met de thuissituatie als voorbeeld.

Alles snel ingericht met de thuissituatie als voorbeeld

Mijn schoonvader zat al heel snel in een compleet ingerichte kamer met zijn eigen spulletjes en sfeer. En alles met een minimum aan overlast.  Wij waren erg blij met hoe vlot en soepel alles is verlopen. Mijn schoonvader voelde zich direct thuis in zijn nieuwe kamer. Voor ons als familie ook erg prettig, juist omdat we zelf weinig konden doen. We zijn er natuurlijk wel bij geweest maar hebben ons hoofdzakelijk om mijn schoonvader ontfermd.

Inrichten en stofferen

SeniorenhulpAls iemand naar een woning verhuisd waar nog het een en ander moet gebeuren dan kan Seniorenhulp Nederland dat ook voor zijn rekening nemen. Zo kunnen er vloeren geleverd en gelegd worden, raamdecoratie kan verzorgd worden en ook schilder- en stucwerk behoort tot de mogelijkheden. Dat is erg prettig, zeker voor mensen met weinig tot geen familie die zelf moeten verhuizen. Zonder hulp is dat bijna niet te doen en Seniorenhulp Nederland weet precies wat voor ouderen belangrijk is.