Cees woonblog

Woonblog van Cees

Al jaren de beste keuze

Sigmatex Superlatex Matt

Wil je er zeker van zijn dat je een goede keuze maakt voor het verven van de wanden en plafonds in je woning, ga dan voor Sigmatex Superlatex Matt. Deze verf is van zeer goede kwaliteit en staat al jarenlang in de top op de verfmarkt, zowel klussers als professionele schilders maken vaak de keuze voor deze verf. De verf is namelijk eenvoudig te verwerken en de kwaliteit is perfect, voordeel tegenover andere soorten verven is dat deze zeer goed schoon te maken is. Heb je een ruimte welke regelmatig moet worden gereinigd, maak dan de keuze voor deze verf.

Verschillende ondergronden

Tegenwoordig kun je heel veel verfsoorten gebruiken voor verschillende ondergronden, Sigmatex Superlatex Matt is te gebruiken voor stucwerk, metselwerk, gipsplaten maar ook glasweefselbehang. De hoeveelheid verf die je nodig hebt, is in de meeste gevallen afhankelijk van de ondergrond die je moet verven. Een ondergrond waarbij de verf snel opgenomen wordt, heb je meer nodig. Groot voordeel van de verf is, dat het na een aantal uur al mogelijk is om een tweede laag aan te brengen. Na een uur is de verf ook al stofdroog.

Sigmatex Superlatex Matt

Geschikt voor binnen

Sigmatex Superlatex Matt is een perfecte verfsoort om binnen te gebruiken op wanden en plafonds, buiten is mogelijk maar dan moet het te verven oppervlak wel beschut zijn tegen het Nederlands klimaat. Afhankelijk van de ondergrond, en hoe dik je de verf aanbrengt doe je met een liter verf ongeveer 9m2. Behalve wit heb je ook de mogelijkheid om andere kleuren te laten mengen bij deverfzaak.nl, kies de goede kleur code en je geeft deze eenvoudig door aan deverfzaak.nl. Op deze manier weet je zeker dat je de goede kleur hebt besteld, verven die gemengd zijn mogen namelijk niet meer geretourneerd worden.