Cees woonblog

Woonblog van Cees

De mooiste tegels in Enschede vind je bij Tegelmaxx

logo_tegelmax

Ben je op zoek naar tegels Enschede om een bedrijf te vinden die mooie tegels aanbiedt voor een voordelige prijs? Dan raad ik je aan om eens een kijkje nemen op de website van het bedrijf Tegelmaxx. Hier heb ik namelijk zelf erg mooie tegels gekocht voor de woonkamer van mijn woning. 

Een zeer groot assortiment en een showroom 

Toen ik op het internet op zoek ging naar tegels Enschede kreeg ik zeer veel zoekresultaten van veel verschillende bedrijven in Enschede die tegels aanbieden. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Tegelmaxx mij het meeste aan. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf bodemprijzen hanteert voor de vele  vloeren die zij aanbieden. Het bedrijf heeft ook een showroom waar ik een bezoek aan besloot te brengen. 

badkamer-inspiratie

Zeer tevreden met mijn nieuwe vloer 

In de showroom werd ik erg vriendelijk en uitgebreid geholpen door een van de verkopers van het bedrijf. Nadat we een aantal vloeren met elkaar hadden vergeleken besloot ik om over te gaan tot een aankoop. De vloer werd namelijk aangeboden voor een zeer voordelige prijs en ziet er erg mooi uit. en geeft mijn woonkamer een erg mooie nieuwe uitstraling. Daarom raad ik dit bedrijf ook aan iedereen aan die op zoek is naar naar een bedrijf die mooie vloeren aanbiedt voor aantrekkelijke prijzen.