Cees woonblog

Woonblog van Cees

De voordelen van een betonlook gietvloer

betonlook gietvloer

Als je net een nieuwe woning hebt gekocht, moet hier veel aan gebeuren. Het is namelijk belangrijk dat je huis zo snel mogelijk bewoonbaar wordt. Een belangrijk onderdeel van je nieuwe woning is de vloer. Je wilt namelijk een betonlook gietvloer in je nieuwe woning leggen. Jij hebt namelijk wat onderzoek gedaan naar dit type vloer, en bent erachter gekomen dat deze voldoet aan al jouw eisen. Een van de voordelen van deze vloer is namelijk dat je deze makkelijk kunt schoonmaken. Jij vindt het namelijk prettig wanneer je woning schoon is. Dit kan bij sommige type vloeren nog best wel een gedoe zijn. Bij een vloer van beton zal dit niet het geval zijn. Doordat deze vloeren heel erg glad zijn, kun je hier vuil makkelijk vanaf boenen. 

betonlook gietvloer

Verschillende kleuren

Jij wilt graag een betonlook gietvloer die past bij de rest van je interieur. Het is dan goed om te weten dat je dit soort vloeren in heel erg veel verschillende kleuren kunt kopen. Hierdoor is er altijd wel een kleur beton die past bij de rest van je woning. De meest voorkomende kleuren van deze vloeren zijn; canvas, caramel en choco. Natuurlijk kun je ook altijd vragen of er een vloer in een bepaalde kleur gelegd kan worden. Echter zul je niet dit type vloeren in een opvallende kleur vinden. Het is namelijk lastig om beton in een felle kleur te kleuren. De meeste betonvloeren vind je namelijk in aardse kleuren zoals bruin. 

Doe inspiratie op

Het vinden van de juiste betonlook gietvloer is nog knap lastig. Zo heb je namelijk keuze uit heel erg veel verschillende kleuren en type vloeren. Als je nog niet precies weet welke kleur vloer je wilt hebben, kun je hiervoor inspiratie opdoen in een showroom.