Cees woonblog

Woonblog van Cees

Een boxspring opmaken

Beddenwinkel Hengelo

Het verschonen en opmaken van je boxspring is toch altijd wel een gedoe. Al het vuile beddengoed moet eraf en vervangen worden door schoon beddengoed. Hoe fijn zou het zijn als dat gewoon voor je gedaan wordt. Denk aan die perfect strak opgemaakte bedden in hotels bijvoorbeeld. Of kijk naar beddenwinkels zoals bedden winkels oldenzaal die volstaan met prachtig opgemaakte bedden. Je boxspring opmaken is altijd even een werkje, maar het resultaat mag er zijn, want hoe fijn is het om aan het einde van de avond weer een fris en fruitig bed in te duiken?

Irritaties bij het opmaken

Na het luchten van je bed is het eerste dat je meestal doet het hoeslaken om je matras of boxspring doen. Dat kan al voor behoorlijk wat irritaties zorgen. Ken je die films of series waarin iemand een hoeslaken om het matras probeert te trekken, maar dat die telkens weer losschiet? Dat zul je vast ook zelf wel eens hebben gehad.

Het verschonen van een tweepersoonsbed kan al helemaal een klusje zijn waar je tegenop kijkt. Een tweepersoonsdeken in de hoes krijgen is een flink karwei en gaat niet zonder slag of stoot. Het fijnste zou zijn als je je bed ook met twee personen kan opmaken.

Een fris bed

Als het dan uiteindelijk toch gelukt is om je bed op te maken geeft dat voldoening. Een opgemaakt bed straalt rust uit en nodigt uit om te slapen. Het regelmatig luchten van je bed zorgt ervoor dat alles fris blijft en er geen nare geurtjes ontwikkelen die bijvoorbeeld in je matras trekken. Waar je daarnaast ook op moet letten is dat je niet gelijk na het opstaan je bed opmaakt. In de nacht geeft je lichaam vocht af, dus is het belangrijk dat dat weer uit je bed kan trekken. Daarna kan je je bed weer prachtig opmaken om hem ‘s nachts weer overhoop te halen tijdens het slapen.