Cees woonblog

Woonblog van Cees

Een cv ketel koop je bij Holland Warmte

Holland Warmte

nefit zomeractieZoals jullie wellicht al gelezen hebben, zit ik dus midden in mijn verbouwing. Samen met mijn partner heb ik dus een huis gekocht. Voorheen woonde we allebei op ons zelf, dit terwijl we ongeveer 6 dagen in de week bij elkaar waren. Het was dus niet logisch om steeds voor twee woningen huur te betalen. Omdat we allebei behoorlijk veel gespaard, waren wij in de mogelijkheid een woning te kopen. Vooral in deze tijd zijn de kosten erg laag en dus was het een ideaal moment voor ons.

Bij elke verbouwing komt dan ook veel bij kijken. Zo ga ik proberen jullie wekelijks op de hoogte te houden van al mijn ontwikkelingen. Per artikel zal ik het over één onderwerp hebben, dit om het niet te verwarrend te maken voor jullie. Vandaag ga ik het hebben over de aanschaf van een CV ketel. De oude was namelijk toe aan vervangen, vandaar dat ik online ben gaan kijken. Ik ben uiteindelijk uitgekomen bij de firma Holland Warmte. De reden waarom ik hiervoor gekozen heb, is omdat zij elke klant de laagste prijsgarantie bieden. Daarnaast kan ik zelf inmiddels beamen dat zij ook nog eens een goede service aanbieden. Iets wat naar mijn mening minstens net zo belangrijk is. Verder is het ook nog eens een erkend bedrijf dat deze installaties ook nog eens komt plaatsen.

Veel keuze tegen goede prijzen

Holland Warmte

Ik wist zelf vooraf niet welk merk ik moest kiezen. Natuurlijk wilde ik wel een goede CV ketel aanschaffen. Vandaar dat ik ook telefonisch contact opnam met een medewerker van Holland Warmte. Vervolgens kreeg ik dan ook een adviseur aan de lijn. Zo vroeg hij welke woning ik had en waar ik precies naar op zoek was. Zoals ik al zei, had ik hier dus weinig verstand van. Echter kon ik wel merken dat deze adviseur duidelijk in kaart bracht wat het beste voor mijn woning was. Zodoende kwam ik uit bij het merk Remeha. 

thermostaat