Cees woonblog

Woonblog van Cees

Heb jij ook al een boxspring in huis?

boxspring

Wij hebben een boxspring gekocht! Heb jij er ook al een in huis? Wij hebben een aantal maanden getwijfeld om het te doen. Toen wij anderhalf jaar geleden zijn verhuisd, hadden wij namelijk al een nieuw bed gekocht. Het matras dat wij hadden was wel aan vervanging toe. Die was al zes jaar oud. Dan wil je toch een keer iets nieuws! Uiteindelijk kwamen wij onderstaande website tegen. Hier konden wij voor een mooie prijs een grote boxspring kopen. Daarbij hoefde alleen nog maar een top matras en dan waren wij voorzien. De kosten hiervan waren redelijk laag. Toch wisten wij dat wij een goede kwaliteit bed zouden kopen. Uiteindelijk hebben wij de gok genomen en nu hebben wij het meubel in onze slaapkamer staan. Samen met het hoofdbord is het een prachtig geheel. Zodoende kunnen wij nu altijd lekker relaxen op de slaapkamer.

boxspring

Nooit meer iets anders dan een boxspring

Alle kamers in ons huis zijn af. Nu is de slaapkamer dat ook! Wij willen nooit meer iets anders dan een boxspring. Ik merk gewoon dat ik hierdoor veel beter slaap. Ook is het opstaan vanuit het bed een stuk gemakkelijker. De meeste mensen doen hier rustig een jaar of 20 mee. Dat wil ik ook wel! Misschien dat wij in de tussentijd nog eens een ander matras kopen. Nieuw beddengoed kopen wij ook regelmatig. En dat is natuurlijk goed te doen, want duur is het niet! Het is elke avond weer een plezier om naar bed te gaan.

boxspring

Kwaliteit online

Ik weet dat sommige mensen bang zijn om online te bestellen. Je weet namelijk nooit precies of het in het echt zo is als je had gedacht. Toch raad ik jullie deze webwinkel ook aan. Wij zijn erg tevreden met de kwaliteit. Ook online kun je dus goede kwaliteit vinden! Vaak zijn de kosten ook lager. De leverancier hoeft namelijk niet te betalen voor een winkel. Dat scheelt jou weer!