Cees woonblog

Woonblog van Cees

Hoe vind je jouw ideale keuken?

Een inbouwkeuken is waarschijnlijk de meest praktische en een van de goedkoopste manieren om je eet- en kookruimte in te richten. Er is veel bergruimte achter gelijkvormige fronten en je kunt het fornuis, de oven, de koelkast, de afwasmachine en alle andere elektrische toestellen kiezen naar eigen wens en behoefte.

Met de bekwame keukenplanning van Keukens Twente kun je het beste halen uit zelfs kleine ruimtes. In grote kamers staan alle mogelijkheden voor je open: Een hoek of eilandkeuken, dubbel keukenblok of een ruim keukenblok met een grote eettafel – alles is mogelijk.

Keukens Twente

Een inbouwkeuken is een aanschaf voor vele jaren. Daarom vragen de uitrusting, de inrichting en de opstelling van de kasten en laden een uitgekiende keukenplanning. Je wilt immers met je inbouwkeuken kunnen doen wat je wilt. In deze gids kom je te weten wat belangrijk is, welke onderdelen absoluut noodzakelijk zijn en uit welke opties je kunt kiezen.

Welke inbouwkeukens zijn beschikbaar?

Of je nu je verouderde keuken wilt vervangen of jezelf na een verhuizing wilt trakteren op een nieuwe inbouwkeuken: Je hebt de keuze uit talloze verschillende vormen. Welke voor jou de juiste is hangt af van je inrichtingsvoorkeuren en de grootte van de ruimte. In een kleine keuken past vaak maar één lijn, terwijl je in een grote eetkeuken een vrije keus hebt. Je kunt bij Keuken Twente kiezen uit deze keukenvormen:

– Keukenblokken (één of twee rijen),

– hoekige keukens (L-vormige keukens),

– U-vormige keukens,

– G-vormige keukens en

– eilandkeukens.

Ruimte voor al je wensen

Het klassieke keukenblok is het archetype van de inbouwkeuken. Het bestaat uit een enkel blok met boven- en onderkasten en elektrische apparatuur. In grotere keukens is een tweedelige inbouwkast op tegenover elkaar liggende wanden een goed idee. Wat je favoriete opstelling ook is, bij Keuken Twente komen er er samen met jou uit.