Cees woonblog

Woonblog van Cees

Houten jaloezieën voor elk interieur

Raamdecoratie

Jaloezieën? Dat zijn toch van die lelijke, flexibele aluminium witglanzende kantoorpanelen voor het raam? Nee hoor, dat is tegenwoordig al lang niet meer het geval. Met de houten jaloezieëndie u tegenwoordig voor veel ramen ziet, bent u helemaal hip en bij de tijd. En dat is niet voor niets. Deze jaloezieën zijn namelijk ontzettend stijlvol en kunnen in elk interieur ingepast worden. Heeft u bijvoorbeeld een robuust, industrieel en heel modern interieur? Kies dan voor een zwarte of betonlook grijze uitvoering. Heeft u uw huis inrichting juist voorzien van een heel landelijke, misschien zelfs klassieke uitstraling? Dan staan wit geschilderde houten jaloezieën ongetwijfeld prachtig als raamdecoratie.

Niet alleen mooi, ook praktisch

Maar met alleen mooie raamdecoratie bent u er natuurlijk niet. U verlangt natuurlijk ook voldoende zonwering en het eventueel kunnen buitensluiten van voorbijgangers. Ook dan kunt u uitstekend uit de voeten met houten jaloezieën. De afzonderlijke panelen bedient u heel eenvoudig met de welbekende touwtjes. Zo kunt u heel precies bepalen hoeveel licht er in uw woonkamer, keuken of slaapkamer valt. Ook de mate van inkijk zet u heel gemakkelijk vast. En dan hebben houten jaloezieën nog een enorm voordeel, dat door geen enkel gordijn overtroffen wordt: de afzonderlijke panelen zijn heel gemakkelijk schoon te houden. Daar heeft u geen wasmachine voor nodig, dat kunnen wij u verzekeren. De jaloezieën neemt u eenvoudigweg af met een doekje, en klaar is kees! Raamdecoratie

Ruim aanbod aan houten jaloezieën

Bent u overtuigd, en wilt u zelf graag ook een set houten jaloezieën aanschaffen? Neem dan zeker eens een kijkje op de website Raamdecoraite.com. Daar vindt u het ruimste aanbod aan, zoals de naam van de webshop al doet vermoeden, raamdecoratie. Van gordijnen tot ana lamellen en jaloezieën: u vindt het bij Raamdecoratie.com. Met een beetje geluk kunt u met uw ramen terecht bij de standaardmaten. Maar zo niet, dan is er ook geen man overboord. Raamdecoratie.com maakt uw houten jaloezieën graag op maat. Weet u niet zeker welke kleur er het best in uw interieur past? Vraag dan via de website een kleurstaal aan. Zo kunt u thuis heel gemakkelijk zien of uw favoriete kleur ook daadwerkelijk bij uw inrichting past.