Cees woonblog

Woonblog van Cees

IJskast aanschaffen

Je hebt een koelkast nodig. Maar weet jij al alles over de ijskasten die er te koop zijn? Weinig mensen hebben de tijd om zich in koelkasten te verdiepen en er komen natuurlijk ieder jaar weer nieuwe ijskasten bij. Maar daardoor heb je ook de gelegenheid om de beste uit te kunnen kiezen. Er zijn heel veel verschillende specificaties van een ijskast. Per site verschilt het welke worden vermeld. Maar op welke specificaties moet je in jouw situatie nu letten? Lees dan dit artikel of bezoek onze website www.koelkastaanbiedingen.nl/.

Levensduur koelkast

Koelkast aanbiedingen
Voor iedereen is het belangrijk de koelkasten te vergelijken op energielabel en prijs. De beste combinatie daarvan zal je het meeste geld besparen. En als de ijskast dan ook nog groot genoeg is, of juist klein genoeg wanneer je in een klein huis woont en weinig boodschappen hebt, dan heb je al een goede deal. Let erop hoe lang de ijskast aan blijft staan bij storing: dit is tussen de 8 en 40 uur. De meeste koelkasten hebben 2 jaar fabrieksgarantie, maar 3 tot 5 jaar komt ook voor en 10 jaar op een lineaire compressor.

Vriesvak of vriezer?
Koelkast of koelvriescombinatie? Wat ook belangrijk is, is het geluidsniveau. Dit wordt uitgedrukt in Db. No frost zie je ook vaak staan: dan komt er geen ijs in het vriesgedeelte, maar dit kan wel meer geluid geven. De klimaatklasse is de binnentemperatuur waartegen de koelstand bestand is. Het aantal legplanken, lades en het aanwezig zijn van bijvoorbeeld een geurvreter zijn belangrijk, maar deze onderdelen zijn ook los te koop. Lucht gelijkmatig verdelen of antibacteriële werking is mogelijk.