Cees woonblog

Woonblog van Cees

Laat jouw vloerverwarming frezen!

vloerverwarming frezen

De keuze is gemaakt, je wilt graag vloerverwarming! Een perfecte oplossing om in de winterperiode heerlijk te genieten van een verwarmde vloer. Maar een vloerverwarming frezen kan je beter uitbesteden aan een expert op dit gebied. Zij beschikken over het juiste materiaal en zorgen voor een perfecte afwerking. Maar waarom nu juist frezen?

Bij het aanleggen van vloerverwarming komt aardig wat bij kijken. Niet alleen zal het frezen op de juiste manier gedaan moeten worden. Ook dient de aansluiting te kloppen wil het goed werken. Bij vloerverwarmingen.nl werken zij met de juiste apparatuur. Dit houdt in dat zij de sleuven frezen in de vloer van ongeveer 17mm. Klinkt niet heel erg diep, maar dat is ook niet nodig. Door het zo kort mogelijk te frezen zal je hier optimaal van kunnen genieten.

Jouw vloerverwarming frezen

Als eerste is het belangrijk om te achterhalen of dat jouw vloer vlak is. Wanneer het wordt geconstateerd dat dit niet het geval is kunnen de werkzaamheden ook niet uitgevoerd worden. Dit heeft te maken met het feit dat de freesmachine dan niet goed zijn werk kan doen. De 14 mm dikte van de slang komt vlak onder de oppervlakte te liggen. Hierdoor krijg jij de garantie dat jij na de verbouwing heerlijk zult genieten van een verwarmde vloer! Neem gerust een kijkje op de bovenstaande website als je hier meer over te weten wilt komen!