Cees woonblog

Woonblog van Cees

Lees hier meer voor de juiste stekkerdozen 

stekkerdoos

Ben je opzoek naar een stekkerdoos of stekkerblokken? Dan ben je bij stekkerblokkenshop bij het juiste adres. Hier verkopen ze veel verschillende stekkerdozen en stekkerblokken in veel verschillende soorten en maten.  Ze zijn er ook in diverse kleuren. De meest voorkomende kleuren zijn zwart en wit. De witte varianten zijn veelal standaard en passen binnen elk interieur. De zwarte varianten worden steeds meer populair met de opkomende trends. Neem bijvoorbeeld de keukenkleur. Voorheen is dit 9 van de 10 keer wit, maar steeds meer mensen kiezen een zwarte keuken. De zwarte kleur geeft het interieur een strakke en moderne uitstraling. 

stekkerdoos

Soorten stekkerdozen 

De stekkerdozen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van de wensen van de klant zijn er veel kleuren en maten. Bovendien zijn er ook verschillende merken. Een overeenkomst is dat ze allemaal van A kwaliteit zijn en gegarandeerd voor een veilig gebruik. Echter kan men de standaard versie van de stekkerdozen kiezen maar ook in de richting van praktisch of modern kijken. Afhankelijk van gebruik is de keuze uit: inbouw, opbouw, onderbouw, pop-up, hoekstop stekkerblokken, hoekstopcontacten, stekkerblokken en schakelmateriaal. Tegenwoordig is er ook een variant waarin een usb contact zit geïntegreerd. Dit is bijvoorbeeld handig voor de keukentafel. 

Bekabeling 

Een stekkerdoos of stekkerblok ansicht is niet genoeg. Je dient daarvoor ook de juiste bekabeling voor te hebben. Ander heb je namelijk geen stroom en dus alsnog niks aan alleen een stekkerdoos of stekkerblok. Welke bekabeling of behuizing je exact nodig hebt, kan niet zomaar bepaald worden. Dit ligt puur aan het merk van de stekkerdoos. Mocht je zelf aan de slag gaan, lees je dan eerst goed in wat het stappenplan is en doe research. Stroom is erg gevaarlijk om daar zomaar zonder kennis mee te knutselen. Indien het een lastige klus is, dan is het erg aan te raden om daarvoor een expert in te schakelen.