Cees woonblog

Woonblog van Cees

Lichtkoepels.info

Sinds een aantal jaren, zijn wij in het bezit van een aanbouw aan ons huidige huis. We hebben dus de benedenverdieping uitgebreid met 4 vierkante meter. Deze ruimte gebruiken wij als keuken en het bevalt prima. Voorheen zat de keuken als het ware in de woonkamer. Dus nu hebben we veel meer ruimte om als leefruimte te gebruiken. Heerlijk! En ook is de keukenruimte geweldig. Meer opbergruimte voor mijn serviesgoed en een kookeiland waar we naar hartenlust onze gerechten op klaarmaken. Er is echter één probleem. Of er wás een probleem. Bij nader inzien was de keukenruimte wel een beetje donker. Bij een beetje regenachtig weer zaten wij al met kunstlicht aan. Een vriend van de familie raadde aan om op zoek te gaan naar een lichtkoepel. Deze zou de ruimte stukken lichter en gezelliger kunnen maken.

Gezocht en gevonden

Het platte dak van onze aangebouwde keuken, is van prima kwaliteit dus de koepel was snel geplaatst door een bevriend klusser uit ons dorp. Een lichtkoepel werkt sfeerverhogend en je interieur wordt voorzien van gratis daglicht. Wanneer het assortiment van lichtkoepels.info bekijkt ontdek je dat iedere denkbare maat aanwezig is tegen scherpe prijzen. Door de website te bekijken en lichtkoepels met elkaar te vergelijken, kun je de juiste keus maken. Bij deze professionele webshop wordt advies op maat gegeven. Losse koepels, dakkoepels die ventileren en koepels met opstand zijn allemaal zonder lang wachten, snel verkrijgbaar. Ook op moeilijk bereikbare plekken kan met licht tubes gratis daglicht worden gerealiseerd.

Wij kozen voor een lichtkoepel met een strak design. Deze lichtkoepels hebben een optimale isolatie en zijn vlak met glas. Een geweldige toevoeging voor onze keuken met een mooie, moderne uitstraling.

Levering

De bestelling wordt doorgaans binnen een week geleverd. Er zijn echter uitzonderingen.Grote maten en bijzondere uitvoeringen kunnen een paar dagen langer duren. Kijk voor alle informatie op de website.