Cees woonblog

Woonblog van Cees

Mijn aankoop van een Geberit up720

Logo Toiletmarkt

Ik ben na aantal weken geleden verhuisd naar mijn nieuwe woning in Nijmegen. De badkamer van de woning wilde ik nog graag renoveren. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een Geberit up720 om een goed inbouwreservoir aan te schaffen.

Terecht gekomen op de website van Toiletmarkt 

Toen ik op het internet op zoek ging naar een bedrijf dat een Geberit up720 aanbiedt kreeg  ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven dat toilet producten aanbieden. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht sprak mij de website van Toiletmarkt mij het meeste aan. Dit bedrijf heeft onder andere al meer dan 40 jaar ervaring en kan hierdoor optimaal advies bieden. Ook beschikt het bedrijf over een erg goede klantbeoordeling. Dit sprak mij allemaal erg aan waardoor ik besloot om een kijkje te nemen in het assortiment van het bedrijf.

toilet

Een zeer groot aanbod aan toiletproducten

Het bedrijf biedt een erg groot assortiment aan waardoor ik erg veel keuze had. Nadat Ik een aantal inbouwreservoirs met elkaar had vergeleken besloot ik toch om over te gaan tot een aankoop van een geberit up720. Het inbouwreservoir ik had gekocht werd de volgende dag al geleverd en was gemakkelijk om te plaatsen. Daarom ben ik ook zeer tevreden.