Cees woonblog

Woonblog van Cees

Online lampenshop met ruim aanbod

Lampenshop

Voor alle verlichting, van grondspots voor in de tuin tot tl-buizen en van pendels tot peertjes, kun je terecht bij deze online lampenshop. De lampenshop heeft echt alles wat je maar nodig kunt hebben voor iedere soort ruimte en pand. Bovendien bieden ze scherpe prijzen. En wie voor een minimum van 50 euro bestelt bij de lampenshop, wordt zijn of haar bestelling gratis verzonden. De meeste bestellingen worden de volgende dag nog geleverd. Dan moet je wel bestellen voor tien uur in de avond en moet er natuurlijk voldoende voorraad zijn voor de producten die je bestelt. 

Je weg vinden in de webshop

Het is misschien moeilijk om in de online lampenshop je weg te vinden, omdat er zo veel aanbod is. Gelukkig kun je de meeste lampen per pagina sorteren, en daarna hierin filteren. Je kunt bijvoorbeeld filteren op merk, of als het gaat om spots op de diameter. Ook zijn er soms meerdere fittingen waarop je kunt filteren. Daarnaast zijn er twee dingen die van belang zijn voor alle verlichting: hoe goed kunnen de lampen tegen stof en vocht en hoe is de kleur van het licht? Voor de eerste kijk je naar de IP-waarde, voor de tweede naar het aantal Kelvin. 

Lampenshop

Belangrijke factoren in iedere lamp

Het aantal Kelvin vertelt je hoe wit het licht is. Hoe lager dit aantal, hoe warmer het licht. Hoe hoger, hoe witter. Voor een middenweg kies je voor iets rond de 4000K uit de lampenshop. Voor de IP-waarde geldt hoe hoger, hoe meer weerstand. Zo is een IP-65 spuitwaterdicht en een IP-20 slechts bestendig tegen stof. Voor badkamers of vochtige ruimtes is een IP-44 voldoende, buiten kun je beter een IP-65 lamp gebruiken. Je vindt zo jouw ideale verlichting via de lampenshop en kunt direct bestellen.