Cees woonblog

Woonblog van Cees

Raamfolie met naam

Raamfolie met naam

Het hebben van raamfolie is erg populair. Zo zie je het bij mensen op de voordeur, maar ook bij bedrijfspanden op meerdere ramen. Wanneer je besluit om raamfolie te kopen, is het van belang dat je weet wat van raamfolie gewenst is. Een raamfolie met naam is dan ook erg populair. Zo zie je dit op erg veel plekken voorkomen.

Raamfolie met naam

Raamfolie op de voordeur

Wanneer je een voordeur hebt met een groot raam, is dit niet altijd even prettig. Je raakt als het ware een gedeelte van je privacy kwijt. Een raamfolie met naam kan hiervoor een geschikte oplossing zijn. Zo kun je een raamsticker kiezen met een uniek patroon en daar omheen de namen van de gezinsleden verwerken. Naast het behoud van de privacy, verbeterd dit ook de uitstraling van je huis.

Raamfolie met naam

Raamfolie op je kantoor

Raamfolie op een bedrijfspand komt vaak voor. Er zijn dan ook meerdere redenen waarom dit gewenst kan zijn. Zo kun je met raamfolie de privacy binnen het kantoor garanderen. Daarnaast biedt het je ook de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier reclame te maken. Wanneer je namelijk je bedrijfsnaam op de juiste manier verwerkt in de folie, zullen mensen hier naar kijken. Een andere reden waarom raamfolie gewenst kan zijn bij een kantoor, is wanneer je in een gedeelde bedrijfspand werkzaam bent. Hierdoor weten klanten jouw kantoor gemakkelijker te vinden.