Cees woonblog

Woonblog van Cees

Super tevreden over de rolluiken van Hubo Amstelveen

Logo-Hubo-Amstelveen

Wij zijn erg tevreden over Hubo Amstelveen omdat dit bedrijf ons erg goed en zeer uitgebreid heeft geholpen met het maken van de juiste keuze. Mijn vader wilde namelijk goede rolluiken laten plaatsen zodat het huis beter beveiligd zou zijn tegen inbraak. 

Erg veel bedrijven in Amsterdam dat rolluiken aanbieden en plaatsen 

Toen ik samen met mijn vader op het internet op zoek ging naar een bedrijf in de buurt dat rolluiken aanbiedt kregen we zeer veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van hubo Amstelveen ons beide het meeste aan. De website is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf hoogwaardige kwaliteit producten aanbiedt. Op de website staat ook vermeld dat de producten die het bedrijf aanbiedt worden gemaakt in eigen fabriek. Hierdoor staan zij garant voor een hoogwaardige kwaliteit en een lange levensduur. Dit sprak ons erg aan waardoor we besloten om contact met het bedrijf op te nemen. 

meubels-op-maat

Super tevreden over de rolluiken 

We werden vervolgens erg vriendelijk en uitgebreid geholpen. Na het gesprek besloot mijn vader om over te gaan tot een aankoop. De rolluiken werden erg snel geleverde en gemonteerd. Het huis is nu een stuk beter beveiligd tegen inbraak. Daarom zijn we ook super tevreden.