Cees woonblog

Woonblog van Cees

Zeer tevreden over mijn deurhor van Unilux

Logo Unilux

Ik ben een aantal weken geleden samen met mijn vriendin verhuisd naar onze nieuwe woning. voor de woning die wij hadden gekocht wilde we echter nog wel graag een deurhor kopen. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar een bedrijf dat dit aanbiedt.  

Zeer veel bedrijven dat deurhorren aanbieden

Toen we op het internet op zoek gingen naar een deurhor kregen we zeer veel zoekresultaten van zeer van erg veel verschillende bedrijven dat deurhorren aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Unilux ons het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk zeer goed en overzichtelijk. Op de website s erg veel informatie te vinden voor wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Het bedrijf beschikt onder andere over een 8,3 klasgemiddelde. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een kijkje in het assortiment te nemen. 

Unilux webshop

5 jaar garantie op de hordeuren van Unilux 

Het bedrijf biedt een zeer groot assortiment aan waardoor we zeer veel keuze hadden tussen erg veel verschillen hordeuren. De hordeuren die het bedrijf aanbiedt worden in Nederlandse fabrieken gefabriceerd. Ook biedt het bedrijf 5 jaar garantie op de hordeuren die zij aanbieden. Dit sprak ons erg aan waardoor we besloten om over te gaan tot een aankoop. Onze aankoop werd binnen 2 weken geleverd en wij zijn er erg tevreden mee. We hebben geen last meer van vliegen en muggen in onze woning.