Cees woonblog

Woonblog van Cees

Zoek jij een mooie bos tulpen?

Een bos tulpen is een uitstekende keus als jij iemand graag een bloemetje wilt geven. Als er één soort is die het goed doet op de vaas, dan is het immers wel de tulp. Tenminste, als je een echte verse bos tulpen hebt. Helaas is dat lang niet bij alle bloemenzaken het geval en in de supermarkt of bij het tankstation hoef je hier ook niet bepaald op te rekenen. Vaak zijn de bloemen al een paar dagen daarvoor gesneden, waardoor ze niet meer zo lang op de vaas zullen staan. Wat kun je dan het beste doen?

Bos tulpen kopen

Het beste kun je ervoor kiezen om rechtstreeks bij de kweker te kopen. Nu is het natuurlijk zo dat niet iedereen een tulpenkweker bij zich in de buurt heeft, dus dat klinkt waarschijnlijk wel heel erg eenvoudig. Maar toch is het zo eenvoudig, er is nu namelijk tulpen.nl! Daar kun je een bos tulpen bestellen die rechtstreeks bij de kweker vandaan komt. Zo weet je zeker dat ze echt supervers zijn en dat je er dus zo lang mogelijk van kunt genieten zodra ze op de vaas staan. Dat is prettig als je ze voor jezelf bestelt, je wilt er immers graag zo lang mogelijk plezier van hebben. Maar het is ook fijn als jij de bos tulpen aan iemand weggeeft. Je wilt immers niet een boeket cadeau doen dat al na een paar dagen verlept is. Dat lijkt toch een beetje alsof je iemand niet het beste gunt. Koop daarom je boeketten niet langer bij een bloemenzaak of ander verkooppunt, maar bestel ze via tulpen.nl rechtstreeks bij de kweker. Je krijgt de verse bos tulpen dan netjes in een doosje thuis gestuurd en je weet dan zeker dat je hier lang plezier van zult hebben!

Veel keus

Bij tulpen.nl heb je bovendien veel keus als het aankomt op het kopen van een bos tulpen. Zo kun je bij hen kiezen uit:

  • verschillende kleuren
  • verschillende formaten van het boeket
  • de toevoeging van iets extra’s

Als het gaat om de verschillende kleuren, dan kun je kiezen uit bossen die helemaal uit één specifieke kleur bestaan, maar ook uit gemengde boeketten. Je bepaalt zelf de kleur die je wilt bestellen. Kies bijvoorbeeld voor wit, rood, oranje, paars of geel of voor een multicolor tulp, die van zichzelf meerdere kleurschakeringen heeft. Ook kun je kiezen voor een gemengd boeket, waarbij verschillende kleuren samengevoegd zijn. Je kunt zelf ook de grootte van de bos tulpen bepalen. Je kunt kiezen voor een klein boeket van 12 stuks of voor een groter aantal, tot maar liefst 200 stuks! Daarnaast kun je ook iets extra’s toe laten voegen. Bijvoorbeeld een kaartje met een persoonlijke boodschap, maar ook een flesje bier, een doosje chocola of een schattig knuffeltje. Je hebt dus heel veel mogelijkheden! Voer je bestelling in, kies een bezorgdatum en zij zorgen er vervolgens voor dat het bij jou thuis bezorgd wordt of bij degene aan wie jij een boeket cadeau wilt doen. Wil jij een bos tulpen kopen, dan doe je dit dus via tulpen.nl!