Cees woonblog

Woonblog van Cees

Koop hier uw inbouw zwembad

bodyfit-logo

In mijn achtertuin staat een inbouw zwembad. De inbouw zwembad staat er al een tijdje, en is nu niet meer de oude. Hij moet nodig vervangen worden, want de zwembad is niet mooi meer. Nu weet ik dat je bij Bodyfit ook hele mooie zwembaden kan kopen om in te bouwen. Echter hebben wij de middelen niet om dit idee te realiseren.

Zoekenzwembad-buiten

Op internet zocht ik naar verschillende websites die mijn idee konden realiseren. Vele websites konden dit, alleen eentje stak er toch echt boven uit. Bodyfit is veruit de beste naar mijn mening. Ze geven persoonlijk advies op maat en laten ook een inbouw monteur komen. Ideaal! Geweldig bedrijf is het. Ik hoef niets te doen. Ook kan ik met ze een afspraak maken dat ze om de tijd het zwembad onderhouden, waardoor die langer meegaat. Dit werkt veel in mijn voordeel, omdat ik absoluut niet terug wil naar het oude zwembad. Het oude zwembad was slecht onderhouden en liep al snel tegen de leeftijd aan.

Contactzwembad

Nadat ik op de website van Bodyfit had gekeken, werd het duidelijk voor mij. Hier wil ik zeker mijn zwembad kopen voor in de tuin. Ook heb ik het gevoel gekregen dat ik echt wat krijg voor mijn geld. Ik belde de klantenservice van Bodyfit om wat vragen te stellen. De telefoon werd netjes opgenomen en ik werd vriendelijk te woord gestaan. Ook werd ik direct doorverbonden met een medewerker die mij verder kon helpen met mijn vraag. Super bedrijf! Ik ga ze zeker aanraden bij vrienden en familie.